Quantum webinar van Andalusia IT

Onze gastspreker Enes Ilbuga zal ons meenemen in in het wereld van kwantummechanica! Meld je dan nu aan voor donderdag 15 juli 2021 19:00 uur!

In de afgelopen jaren is het een en ander gezegd en gedeeld over toepassingen van de kwantummechanica. De kwantumcomputer, kwantuminternet en kwantumcryptografie zijn hier een paar voorbeelden van. Is het echt zo dat we met de kwantumcomputer alle beveiligingen kunnen kraken? Of is het mogelijk om informatie te teleporteren met de kwantuminternet? En wat is de kwantum heerschappij waar Tech giganten zoals Google en IBM het over hebben? Als jij nieuwsgierig bent naar de antwoord van deze vragen, neem dan deel aan de Quantum Webinar van Andalusia IT!

Lees “Quantum webinar van Andalusia IT” verder

Andalusia-IT en Inforza BV testautomatisering met Leapworks in CI/CD

Alle testautomatiseerders en softwareontwikkelaars opgelet! Sneller testen en beter werken in een CI/CD team d.m.v. LOW/NO Code testtool.

Alle testautomatiseerders en softwareontwikkelaar opgelet!

Sneller testen en beter werken in een CI/CD team d.m.v. van LOW/ NO Code test tools.

Inforza BV en Andalusia IT organiseren gezamenlijk een informatieavond waarbij in gegaan wordt op de mogelijkheden van de tooling die Inforza BV samen met het Deense LEAPWORK heeft ontwikkeld.

Het is een No Code platform voor testautomatisering en RPA waarbij heel intuïtief de workflows kunnen worden gebouwd, zodanig dat het hele ontwikkelteam of applicatiespecialisten ermee kunnen werken. Het is een platform dat “cross technology” werkt en dus ook end-to-end testen van de gehele keten mogelijk maakt.

Schrijf je nu in voor een gratis webinar op dinsdag 8 juni om 19.00 uur.

Lees “Andalusia-IT en Inforza BV testautomatisering met Leapworks in CI/CD” verder

Reeks ondernemen zonder grenzen met Andalusia-IT: “Motivatie & leiderschap”

In de reeks van “Ondernemen zonder grenzen” van Andalusia IT op 31 maart 2021 om 19:00 uur zullen we als gastspreker Anneke van Abbema ontvangen die ons een workshop gaat geven over Motivatie & Leiderschap.

In deze sessie gaan we in op motivatie. Waarom werken mensen? Wat maakt dat je werk interessant, vervullend of gewoonweg leuk is? Hoe kan je (bijvoorbeeld vanuit een leidinggevende rol) mensen in jouw omgeving helpen met hun motivatie? Het eerste deel van de sessie neemt Anneke je mee in de theorie. Je leert begrijpen welke soorten motivatie er zijn, ook welke uit welke elementen motivatie is opgebouwd en wat maakt dat je grip krijgt op motivatie.

Lees “Reeks ondernemen zonder grenzen met Andalusia-IT: “Motivatie & leiderschap”” verder

Andalusia-IT meets FinTech start-up Insha

Do you want to get to know the story behind the Fintech Startup Insha? What is ethical & principle-based banking? Will Insha get its share in the online banking world? With Andalusia-IT we will look for the answers of these and more questions.

Lees “Andalusia-IT meets FinTech start-up Insha” verder

Reeks ondernemen zonder grenzen met Andalusia-IT: ‘De Ondernemersmindset’

In de de reeks Ondernemen zonder grenzen van Andalusia IT op donderdagavond 3 december om 19:00 zullen we als gastspreker Aziz Mesaoudi ontvangen die ons zal inspireren met zijn verhaal over ondernemersmindset en zijn ervaring in het ondernemen.

In de 2e webinar van de reeks Ondernemen zonder grenzen van Andalusia IT zullen we als gastspreker Aziz Mesouadi ontvangen die ons zal inspireren met zijn verhaal over ondernemersmindset en zijn ervaring in het ondernemen met wel 3 verschillende bedrijven op zijn naam.

Lees “Reeks ondernemen zonder grenzen met Andalusia-IT: ‘De Ondernemersmindset’” verder