Andalusia Deals

Ben jij lid van de Andalusia community of ben je een razende fan van de Andalusia IT community? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Speciaal voor de Andalusia IT community hebben wij de beste deals van alle webshops bij elkaar gebracht voor jou!

Ben jij op zoek naar die nieuwe gadget, VPN of simpelweg een cadeau voor een famillielid, scoor dan de beste deals bij de beste Nederlandse webshops via Andalusia. Jij scoort je nieuwe aankoop en je support tegelijkertijd Stichting Andalusia IT doormiddel van je aankoop, die je toch zou gaan aanschaffen. Voor elke aankoop help je Andalusia IT zelfstandig meer evenementen en inspirerende activiteiten te organiseren voor jou en de community! Alles wat we met jouw hulp verdienen gaat terug in de community.

Hoe werkt het precies?

Je vraagt je wellicht af hoe het exact werkt en hoe je Stichting Andalusia IT kan supporten? Ten eerste willen wij je ontzettend bedanken voor het supporten van de Andalusia community! Hieronder zullen we stapsgewijs uitleggen hoe je jouw aankoop kan scoren en Andalusia kan supporten:

  1. Hieronder tref je een overzicht van webshops waar Andalusia een samenwerking mee heeft. We streven ernaar om de webshops per categorie weer te geven, zodat het makkelijk wordt voor jou.
  2. Navigeer naar de webshop van jouw keus en klik op “bezoek webshop” om naar de webshop te navigeren en de producten op de webshop te bekijken. Klik op zoveel webshops als nodig is, dit kost je niets!
  3. Je kan direct in de webshop je product bestellen. De tracking code van de webshop linkt jouw bestelling aan Andalusia IT en keert een commissie uit voor jouw aankoop aan Andalusia IT. Mocht je wat meer tijd nodig hebben om erover na te denken, neem dan zeker je tijd. De tracking code is 30 dagen geldig en binnen deze termijn wordt het gekoppeld aan Andalusia IT, zolang je op de link via ons hebt geklikt. Mocht je langer de tijd nodig hebben en alsnog willen aankopen, klik dan opnieuw via Andalusia IT op de link om te zorgen dat de bestelling aan Andalusia wordt gelinkt.
  4. Na je aankoop ben jij klaar. Het systeem regelt geautomatiseerd dat de Stichting de commissie krijgt toegewezen. Uiteraard mag je via E-mail of aan een bestuurslid je bestelling conformeren, zodat we het ook kunnen monitoren dat de commissie wordt toegewezen. Dit maakt ons toezicht makkelijker.

IT Hardware Deals

ComputerComputer

IT Software Deals


Gadget DealsBoeken

Speelgoed Deals