Andalusia-IT bezoekt Equinix

Graag nodig ik je uit voor een bezoek en rondleiding bij Equinix. We krijgen eerst een presentatie waarin o.a. wordt uitgelegd waarom de rol van datacenters fundamenteel veranderd is in het IT landschap en waarom interconnectiviteit een veilig alternatief biedt voor het Internet. Daarna krijgen we een inside view in het datacenter en een spectaculaire uitzicht over Amsterdam.

Over Equinix:

Datacenterdienstverlener Equinix heeft zijn eigen internetknooppunt in Nederland. Hierdoor is het voor partijen in de datacenters van Equinix nog eenvoudiger om met elke tegenpartij veilig, on-demand, direct en via private toegang verbindingen met elkaar te leggen zonder tussenkomst van het openbare internet.

Het knooppunt stelt netwerken, content providers en grote bedrijven volgens de datacenterdienstverlener in staat dataverkeer uit te wisselen via een wereldwijde exchange in meer dan vijfentwintig markten. Met het eigen knooppunt richt de datacenterdienstverlener zich naar eigen zeggen op de zogenaamde digitale edge. Hieronder verstaat het bedrijf bedrijfsnetwerken waar mensen, locaties, clouds en data samenkomen.

Equinix is actief in 44 markten, verspreid over vijf continenten. In Nederland beschikt Equinix over kantoren in Amsterdam en Enschede en datacenters in Zwolle, Enschede en Amsterdam.

Het programma is toegankelijk voor IT-consultants en IT-studenten.

Na het programma gaan we met de geïnteresseerden een hapje eten. Aanmelden voor het informele gedeelte is niet nodig. Je kan terplekke aangeven of je mee wilt.

Afmelden voor het programma kan tot en met 5 februari 2019. Voor afmeldingen in de laatste twee dagen hanteren wij een no show fee van 20 euro.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.