Andalusia IT meets Ordina

Op 6 december organiseren wij de volgende netwerkavond van Andalusia IT. Wij willen graag dat u naast een leuke avond ook een leerzame ervaring opdoet en daarvoor verkiezen wij net als de vorige sessie hele goede sprekers. Dit keer zijn wij te gast bij System Integrator Ordina en leren wij van de Netwerkkoningin van Nederland Sentini Grunberg de 7 stappen van netwerken. Het programma ziet er als volgt uit:

17:00-18:00 Inloop/eten
18:00-18:10 Opening dagvoorzitter Arslan Bekdur
18:10-18:40 Presentatie Ordina
18:45-20:15 Sentini Grunberg
20:15-21:30 Andalusia Café

Ordina een dienstverlener op het gebied van Consulting en ICT is onze hoofdsponsor voor deze avond en verzorgt tevens een bedrijfspresentatie. Hierbij  krijgen we een presentatie over de nieuwste innovatieve oplossingen die Ordina bedacht heeft voor haar klanten en maatschappij.

Deze presentatie behelst onder andere de volgende vraagstukken. Hoe blijft u onderscheidend en relevant in een snel veranderende digitale wereld? Dit vraagt aanpassingsvermogen van organisaties maar vooral ook van mensen. Loopt u nog voorop? Heeft u de mindset en de tools om uw business en uzelf te innoveren? Laat u inspireren door interessante spreker(s).

Sentini (1987), ook bekend als de network queen, is sinds haar negentiende ondernemer, heeft medisch biologie gestudeerd én een master management en ondernemerschap gedaan. Met haar eventbureau Grunberg Group organiseert ze netwerkevents en seminars voor ondernemers. Het podium is haar thuis! Daarom staat ze regelmatig ook zelf als spreker en dagvoorzitter op events zoals de Dag van de zzp’er.
U kunt haar werk bekijken op de businesssites van Sentini:
grunberggroup.com en sentinigrunberg.com

Tot slot krijgt de voorzitter van Andalusia-IT het woord (Yusuf Koca) en kunnen wij onze traditie van Andalusia Café voortzetten. Wij zullen zorgen voor de innerlijke mens d.m.v. drank en versnaperingen. Onder het genot hiervan kunt u uw netwerk onderhouden en uitbreiden.

U kunt zich aanmelden door: een mail te sturen naar info@andalusia-it.nl met daarin uw voor-, achternaam en telefoonnummer. De aanmelding is definitief als u ook de deelname bijdrage van € 7,50 overmaakt op de rekening NL94 BUNQ 2025 4517 84 te name van Stichting Andalusia IT. Als u met de auto komt kunt u dit doorgeven in de mail zodat we een parkeer plaats kunnen reserveren voor u.

Nog even de adresgegevens van Ordina:
Ordina
Ringwade 1
3439 LM Nieuwegein

Namens Stichting Andalusia-IT,
Voorzitter Yusuf Koca

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.