Meet The Human Network / QoppoConsult

Thema: Recept voor gedragen besluiten en betere resultaten – Marjolijn de Graaf

We willen u als IT professionals van harte uitnodigen voor een volgende event van Andalusia IT. Dit keer zijn wij op bezoek bij The Human Network, waarbij QoppoConsult als hoofdsponsor ruimte en het diner beschikbaar heeft gesteld voor dit event. Als spreker hebben wij Marjolijn de Graaf (auteur van Decisions by Design (top 10 management boek 2017)). Zij gaat ons een verhaal vertellen over “Gedragen besluiten en betere resultaten”. Dit event is op basis van open inschrijving en toegankelijk voor iedereen. We proberen net als de voorgaande keren een leuke en informatieve avond te houden. Onder aan deze mail heeft u informatie om u zelf aanmelden.  Dit event is voor max 100 personen. Meldt u snel aan (uiterste aanmelddatum 3 juli) om uw plek te claimen!

Datum: Donderdag 6 juli 2017
Locatie:  The Human Network. Ortelliusweg 855 te Utrecht

Agenda
18:00 Zaal open, inloop en diner.
18:45 Presentatie The Human Network /Qoppo
19.15 Spreker: Marjolijn de Graaf (auteur van Decisions by Design)
21.00 Andalusia Café (tot 22.00)

Eigen bijdrage: €10,00

Hoofdsponsor QoppoConsult

In de wereld waarin de freelancer meer terrein wint, de overheid daar weer zich tegenaan bemoeid met de komende Wet DBA, lijkt de meest succesvolle formule voor een ICT-professional het Midlance-model te zijn. Dit model dat al in 1995 ontwikkeld is door Jaap Krol, oprichter van The Human Network, heeft juist in de huidige arbeidsmarkt een prominentere rol gekregen. De kracht van het Midlance-model, in combinatie met een ondernemende bedrijfscultuur maakt dat de bedrijven met dit model bovengemiddeld succesvol zijn en het beter doen dan de concurrerende bedrijven in hun markt.

Luister naar het inspirerende verhaal over Midlance van Arjo Miedema, Executive Business Manager van QoppoConsult, het testbedrijf binnen The Human Network

Boek Decisions by Design

Wie binnen een programma of project resultaten wil realiseren, heeft daarbij altijd anderen nodig. Elk resultaat heeft immers impact op de betrokkenen. Het samenwerken met de betrokkenen vraagt in de eerste plaats om afstemming, besluiten en afspraken. Dat maakt besluitvorming tot het kernproces van iedere samenwerking. Helaas verliest men in de praktijk veel tijd en energie in dit proces. Denk aan besluiten die niet of half uitgevoerd worden. Aan plannen die in de la verdwijnen. Aan overleg dat onvoldoende oplevert en bovendien door de betrokkenen als frustrerend wordt ervaren.

Marjolijn de Graaf heeft samen met Edwin de Graaf het boek Decisions by Design geschreven. Decisions by Design is een eenvoudig en krachtig instrument om met actieve participatie tot de best haalbare en houdbare besluiten te komen. Vier ontwerpstappen leiden u als projectmanager, SCRUM master, Product Owner of teamleider, interactief met de betrokkenen, naar cruciale en gedragen besluiten, waarin alle perspectieven en werkelijkheden erkend zijn. Een recept voor gedragen besluiten en betere resultaten!

Deze methode kunt u direct toepassen in uw werk om pragmatisch om te gaan met groepsbesluiten.

Deelnemers van deze bijeenkomst kunnen ter plaatse het boek kopen voor €29,90.

Parkeren kan op P+R Papendorp /Utrecht.
Navigatie naar P+R Papendorp
A12 afslag 16 (Nieuwegein / Papendorp), volg de borden P+R Papendorp.

Mercatorlaan (geen huisnummer)
3528 BL Utrecht
Kosten: Een dagkaart kost u €4,50 euro.

Aanmelden:

U kunt zich aanmelden door: een mail te sturen naar info@andalusia-it.nl met daarin uw voor-, achternaam en telefoonnummer. Uw aanmelding is definitief als u ook de deelname bijdrage van € 10,00 overmaakt op de rekening NL94 BUNQ 2025 4517 84 te name van Stichting Andalusia IT.

Bestuur Andalusia-IT

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.