WEM event Andalusia-IT 12 maart 17.00 in Amsterdam

Heb je interesse om 10x zo snel websites of apps te bouwen zonder code kennis? Meld je dan aan voor het WEM event van Andalusia IT! 12 maart 2020 in Amsterdam om 17.00 – 21.30 uur.

Andalusia IT is een open netwerk community en streeft naar verbinding en heeft door samenwerking met een achttal businesspartners van WEM een heel leuk event in co-creatie weten te creëren. Het event wordt gehouden in het kantoor van WEM Amsterdam.

Dit betreft een kennismakingssessie en cursus WEM. WEM is een no-code platform waarmee op een eenvoudige wijze en razendsnel een webapplicatie of een app in elkaar gezet kan worden. No-code heeft de toekomst omdat er gewoonweg te weinig (traditionele) “slow” code programmeurs zijn. Daarnaast is de snelheid van ontwikkelen met een no-code platform als WEM ongekend (tot 10x sneller dan traditioneel) en met de huidige ontwikkelingen waarbij o.a. time-to-market erg belangrijk is en ontwikkelingen als agile en scrum steeds meer geadopteerd worden, biedt het uitkomst op vragen vanuit de verschillende organisaties. Met andere woorden, business applicaties ontwikkelen met de snelheid van de businessbehoefte. 

Het programma biedt voldoende ruimte om te netwerken en je zal een goed beeld krijgen van no-code ontwikkeling en de mogelijkheden van het WEM platform. Natuurlijk wordt de innerlijke mens ook goed verzorgd, eten en drinken wordt verzorgd. Als bezoeker krijgt je de mogelijkheid om na het event online te oefenen met het no-code platform van WEM en krijgt je toegang tot een eerste gratis online training en krijgt je een kortingsvoucher voor het volgen van de officiële trainingen. 

Programma:

17.00 -18.00 We ontmoeten elkaar in een Café Bullewijck op 50 meter van het WEM kantoor. Er wordt voor een vegetarisch/vis buffet gezorgd.

18.00 – 18.20 Inloop WEM kantoor (voor de laatkomers hebben wij enkele broodjes)

18.20 – 18.30 Gasten worden welkom geheten door Andalusia IT

18.30 – 18.50 Citizen Development door Evert Jan van Hasselt en introductie WEM

18.50 – 19.15 Demonstratie WEM19.15 – 19.30 Pitch van ideeën van bedrijven die samen met de bezoekers van het event dit willen uitwerken.

19.30 – 20.00 Mini – Hackathon -> Zes groepen gaat uit elkaar in een half uur de ideeën uitwerken.

20.00 – 20.30 Ervaringen delen en afsluiting.

20.30 – 21.30 Informele deel van de avond en netwerken in de Andalusia World Café. Naast een Linkedin spel is er, onder het genot van een hapje en drankje, gelegenheid om na te praten met de bedrijven, de sprekers en andere bezoekers van het event.

De aanbeveling is met het openbare vervoer te komen. WEM en Bullewijck (eten) zijn op loopafstand van station Holendrecht/ station Amsterdam Bijlmer Arena. Er zijn maar een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar. Voor de mensen die toch met de auto komen is Parkbee.com een mooi alternatief om goedkoop, voor Amsterdamse begrippen, te kunnen parkeren.

Het adres van het kantoor van WEM Amsterdam is:

Hogehilweg 24,

1101 CD Amsterdam

Café Bullewijck is op 50 meter loopafstand.

Een gratis ticket voor deze avond kan je verkrijge door hier te klikken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.