Andalusia-IT: Sociale innovatie challenge met IBM

Andalusia IT meets IBM! 16 oktober netwerkevent.

Als Andalusia IT community willen we, voordat we vaarwel zeggen tegen 2019, een sprankelende event neerzetten. Als bestuur van Andalusia IT hebben we samen met het Change Management team van IBM het voorwerk gedaan om het intellectuele kapitaal van ons allen (dat tot nut van de maatschappij is) te activeren.

De Andalusia IT community heeft samen met IBM de mouwen opgestroopt voor de volgende vraagstelling: “Hoe kunnen wij door middel van digitalisering bijdragen aan het oplossen van sociaal maatschappelijke vraagstukken?”. Het doel is emancipatie van achtergestelde groeperingen zoals ouderen, zwakbegaafden, mensen die financieel kwetsbaar zijn en mensen met ontwikkelachterstanden.

Leuke ideeën die gelijk al de revue passeerden waren o.a.: “Ik wil graag met mijn oma beeldbellen”. Zo kunnen wij (zonder gelijk al in oplossingen te denken) samen met IBM leren hoe wij van goede ideeën projecten kunnen maken.

De avond ziet er als volgt uit:

  • 17:00 – 17:30 Binnenkomst gasten + Eten broodjes
  • 17:30 – 17:45 Kick-off/Intro Andalusia-IT
  • 17:45 – 18:00 Intro IBM
  • 18:00 – 19:30 Social Challenge
  • 19:30 – 20:00 Afsluiten

Voor de avondprogramma op locatie van IBM bent u geen eigen bijdrage verschuldigd.

Uiteraard is het naast het nuttig en leerzaam zijn ook leuk en gezellig om onze IT community te bezoeken. Kom jij ook op 16 oktober naar onze sprankelende event? Meld je dan aan vóór 14 oktober!

Tot de 16de en met vriendelijke groet,

Andalusia-IT bestuur.

Na het programma gaan we met de geïnteresseerden uit eten. Aanmelden voor het informele gedeelte is niet nodig. Je kan terplekke aangeven of je mee wilt.

Afmelden voor het programma kan tot en met 14 oktober 2019. Voor afmeldingen in de laatste twee dagen hanteren wij een no show fee van 20 euro.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.