Andalusia IT – Webinar over ondernemingsvormen & ervaring met startups

Heb jij er altijd al van gedroomd om zelfstandig te ondernemer in de IT sector? Meld je dan nu aan voor de gratis Webinar van Andalusia-IT op donderdag 5 november over ondernemen in de IT.

Heb jij er altijd al van gedroomd om zelfstandig te ondernemer in de IT sector? Of het nou als freelancer is van opdracht naar opdracht, als innovatieve startup of als je dromen hebt om een groot consultancy firma op te zetten. De basis begint door jezelf goed te laten informeren over de mogelijkheden en de uitdagingen die ondernemen met zich meebrengt. Voornamelijk in deze tijden waarin we leven, met dank aan digitalisering, ligt internationaal ondernemen voor een ieder binnen handbereik.

Echter heeft elke onderneming te maken met uitdagingen, vandaag is het de coronacrisis, morgen een debiteur die niet op tijd zijn verplichtingen kan naleven en overmorgen een leverancier die over de kop gaat. Hoe ga je hiermee, en andere uitdagingen, om als ondernemer? Wat moet je weten in de aanloop naar je start, hoe schaal je op en hoe financier je jouw onderneming? Iedere ondernemer loopt vroeg of laat tegen deze vragen aan.

Al deze vragen en meer worden beantwoord door inspirerende gastsprekers tijdens de reeks van Webinars georganiseerd door Andalusia-IT. Jij bepaalt zelf bij welke Webinars jij aansluit, wij raden je natuurlijk aan de gehele reeks te volgen om de beste beleving te ervaren.

In de eerste Webinar starten we met een informatieve sessie vanuit de gastspreker Nizar Biyahia van Nizar Financieel Advies, die ons gaat meenemen in de wereld van ondernemingsvormen en wettelijke vereisten bij het starten van een onderneming. In de tweede helft van de Webinar zal Khalid Boukdid van Foodstory en School of Failure zijn ervaring met startups en hoe je een startup kan opzetten delen.

Agenda:

19.00 – 19.10 Intro Andalusia-IT

19.10 – 20.00 Welke ondernemingsvormen zijn er en wat zijn je juridische verplichtingen door Nizar Biyahia

20.00 – 20.10 Korte pauze van 10 min

20.10 – 21.00 Hoe zet je een startup op en wat zijn de ervaringen met startups van serial ondernemer Khalid Boukdid

21.00 Afsluiting door Andalusia-IT met dankwoord

Aanmelden voor dit event kan door een gratis ticket te bestellen. Klik hiervoor op deze Link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.