Biohacking, de toekomst van de maakbare mens

Graag willen wij jou namens Andulusia IT uitnodigen voor een evenement over Biohacking. Op vrijdag 22 februari zal deze worden georganiseerd in Utrecht. Zet deze datum alvast in jouw agenda! Onze gastspreker van Giant Fox zal een presentatie geven over hun unieke detacherings model. Vervolgens zal Peter Joosten ons meenemen in de wereld van Biohacking.

Het event start vooraf met een diner die gesponsord wordt door Giant Fox en is bedoeld voor IT’ers.

Over de spreker:

Peter Joosten MSc. heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen Bedrijfskunde en Journalistiek gestudeerd. Naast blogger en podcaster (Biohacking Impact podcast) is hij spreker en adviseur bij diverse bedrijven en instellingen, waaronder TEDx, The Biohacker Summit en de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Als gastdocent is hij verbonden aan de Technische Universiteit Eindhoven (Master Human Technology Interaction), Bildung Academie Leiden (thema: zorginnovatie) en de School voor Journalistiek, Hogeschool van Utrecht (thema: mensverbetering).

Peter wordt daarnaast regelmatig geïnterviewd voor televisieprogramma’s, kranten, radio en magazines over biohacking en de impact van technologie op de mens (waaronder RTL5, BNNVARA, Radio 1, Men’s Health, BNR Nieuwsradio, Volkskrant, Tegenlicht en De Correspondent).

Over de sponsor:

Detacheren kan anders. Slimmer. Flexibeler en passend bij deze tijd. Detacheren gericht op échte ontwikkeling, op vooruitgang. Wij geloven dat je, om anderen te helpen met ontwikkelen, je moet beginnen bij jezelf.

GIANTS van softwareprojecten ontwikkel je enkel met GIANTS van software engineers. Slimme mensen met voldoende energie, doordat ze een goede werk-privé balans hebben. Mensen met uitmuntende software kennis, omdat ze hun educatie serieus nemen. Ervaren mensen die verantwoordelijkheid pakken, voor jouw project én zichzelf. Kortom, mensen die net zo in een project staan als in het leven.

Sta jij net als onze GIANT pro’s graag aan het roer van je eigen leven? Ben je een zelfstandig software ontwikkelaar met kennis van app development, web development en/of embedded systems? Hou je van uitdaging in combinatie met vrijheid en verantwoordelijkheid? Én wil je werken in een omgeving die jouw ontwikkeling en het behouden van jouw energie nét zo belangrijk vindt als haar klanten? Onze GIANTS kunnen altijd goede versterking gebruiken van ervaren mensen zoals jij.

Onze filosofie Bij Giant Fox zijn we een tikje eigenwijs. Zeker wanneer we denken dat het slimmer kan. Met onze roots als software ontwikkelaar en jarenlange ervaring in de ICT, kennen we het klappen van de traditionele zweep; veel uren maken en vaak met weinig oog voor jouw ontwikkeling, werkplezier of privéleven. We geloven dat dát anders kan. Wij geloven dat je werkt om te leven in plaats van leeft om te werken.

Wij zijn Giant Fox: de ontwikkelaar van GIANTS.

Samenvatting van het boek:

Kunstmatige intelligentie, 3D-geprinte organen, genetische modificatie, transhumanisme, nootropics, “brain computer interfacing’, cyborgs, quantified self en nog veel meer.

Van het upgraden van je huidige leven aan de hand van technologie tot toekomstvisies waarin we zijn veranderd tot supermensen: welkom in de wondere wereld van biohacking. Biohacking heeft een grote impact op ons leven. Nu en in de toekomst. Ben jij er klaar voor?

Heb je interesse in het boek Biohacking van Peter Joosten? Je krijgt een exemplaar gratis als je een sollicitatiegesprek voert bij Giant Fox!

Meld je op de avond bij Quillermo Pellicaan, laat je gegevens achter en de eerste 5 mensen krijgen een exemplaar mee.

Voor meer informatie:

Andalusia IT: https://andalusia-it.nl

Giant Fox: https://www.giantfox.nl

Peter Joosten: https://www.peterjoosten.net

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.