Gezond blijven achter je scherm

Beste vrienden,
Op 6 december 2016 hebben wij een succesvolle netwerkbijeenkomst georganiseerd bij Ordina. Het was een geslaagde en vooral een gezellige en warme avond. De deelnemers hebben de gelegenheid gekregen om kennis te maken met Ordina en de innovaties van het bedrijf.  Daarna heeft Sentini Grunberg in een interactieve sessie de principes van het netwerken behandeld. We hebben de avond gesloten met een informele Andalusia café waarin de gelegenheid was om verder te netwerken.
Het einde van het jaar is inzicht en voor velen zijn de feestdagen een moment om uit te rusten en bij te komen. Het einde van het jaar luid natuurlijk ook het nieuwe jaar in. Als Andalusia-IT willen we graag meteen doorpakken en het volgende evenement ‘Gezond blijven achter je scherm met Andalusia-IT’ organiseren ‪op 10 januari 2017‬. We krijgen een interactieve presentaties van voeding consulent Sabahattin Toprak en Fysiotherapeut Jwan Zangana. Kortom de goede voornemens om gezonder te eten en meer te bewegen voor het nieuwe jaar zal een boost krijgen op deze avond! We sluiten de avond officieel af met een rondleiding in de prachtige Ulu Moskee die kort geleden haar duren heeft geopend.
Het programma ziet als volgt uit
‪18:45 – 19:00 Inloop‬
‪19:00 – 19:10 Openingstoespraak‬
‪19:10 – 19:20 Presentatie logo Andalusia IT‬
‪19:20 – 20:00 Voedingsgewoonte en leefstijl‬
‪20:00 – 20:15 Pauze‬
‪20:15 – 21:00 Werkhouding op de lichamelijke en mentale gezondheid‬
‪21:00 – 21:30 Rondleiding in de Ulu moskee‬
‪21:30 – Andalusia Café‬
Sabahattin Toprak is geboren en getogen Zaandammer. Na zijn opleidingen Biologie & Medisch Laboratoriumonderzoek en Management en Ondernemerschap in Gezondheidswetenschappen heeft hij zich gericht op de voedingsbranche. Hij heeft zijn eigen thuispraktijk Weightcare Gewichtsconsulent opgericht en begeleidt clienten naar een gezond eet- en leefpatroon. Tevens is hij aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Tijdens zijnpresentatie zal hij de deelnemers bewust maken van hun eigen voedingsgewoonte en leefstijl en krijgen tips om dit te verbeteren. Aan het einde krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn/haar lichaamssamenstelling te meten en dit persoonlijk te bespreken met Sabahattin.
Jwan Zangana is een fysiotherapeut. Hij heeft sinds 1 jaar ‘Fysio Certa’ opgericht en is ook betrokken bij de ontwikkeling van ‘Cupping instituut.’ Daarbij ondersteunt hij de wetenschappelijke benadering van Hijama.  Tijdens de presentatie zal het effect van de werkhouding op de lichamelijke en mentale gezondheid worden uitgelegd. Aan de hand van een interactief programma zal u meer inzicht ontwikkelen over lichamelijke en mentale klachten. Tevens krijgt u enige tools mee om aan uw gezondheid te werken op uw tempo en wat past bij uw wensen en mogelijkheden.
U kunt zich aanmelden door: een mail te sturen naar ‪info@andalusia-it.nl‬ met daarin uw voor-, achternaam en telefoonnummer. De aanmelding is definitief als u ook de deelname bijdrage van 5,00 euro overmaakt op de rekening NL94 BUNQ ‪2025 4517 84‬ te name van Stichting Andalusia IT.

De deelname kosten zal ten goede komen van de Ulu moskee.

Adres:
Ulu moskee
moskeeplein 89
3531 BX Utrecht

Met vredige groet,
Yusuf Koca
Voorzitter Andalusia-IT

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.