Quantum webinar van Andalusia IT

Onze gastspreker Enes Ilbuga zal ons meenemen in in het wereld van kwantummechanica! Meld je dan nu aan voor donderdag 15 juli 2021 19:00 uur!

In de afgelopen jaren is het een en ander gezegd en gedeeld over toepassingen van de kwantummechanica. De kwantumcomputer, kwantuminternet en kwantumcryptografie zijn hier een paar voorbeelden van. Is het echt zo dat we met de kwantumcomputer alle beveiligingen kunnen kraken? Of is het mogelijk om informatie te teleporteren met de kwantuminternet? En wat is de kwantum heerschappij waar Tech giganten zoals Google en IBM het over hebben? Als jij nieuwsgierig bent naar de antwoord van deze vragen, neem dan deel aan de Quantum Webinar van Andalusia IT!

Deze Webinar bestaande uit 2 delen. In het eerste deel zal de wereld van kwantummechanica verkend en uitgelegd worden. Vervolgens in het tweede deel zullen we het hebben over de toepassingen die kwantummechanica met zich meebrengt. Dus schrijf je nu in voor deze niet te missen kans en duik met ons mee in het wereld van kwantummechanica!

Over Enes:

Onze gastspreker is Enes Ilbuga. Gepassioneerd in de wetenschap en technologie studeert hij de master Applied Physics aan de TU Delft. Tegelijkertijd doet hij ook onderzoek in de cryogenie lab van CERN. Met deze passie is hij ook de onderneming Qalbic gestart dat zich inzet voor het overbrengen van 21e-eeuwse vaardigheden aan leerlingen van het PO en VO.

Aanmelden voor dit event kan door een gratis ticket te bestellen. Klik hiervoor op deze Link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.