Reeks ondernemen zonder grenzen met Andalusia-IT: “Motivatie & leiderschap”

In de reeks van “Ondernemen zonder grenzen” van Andalusia IT op 31 maart 2021 om 19:00 uur zullen we als gastspreker Anneke van Abbema ontvangen die ons een workshop gaat geven over Motivatie & Leiderschap.

In deze sessie gaan we in op motivatie. Waarom werken mensen? Wat maakt dat je werk interessant, vervullend of gewoonweg leuk is? Hoe kan je (bijvoorbeeld vanuit een leidinggevende rol) mensen in jouw omgeving helpen met hun motivatie? Het eerste deel van de sessie neemt Anneke je mee in de theorie. Je leert begrijpen welke soorten motivatie er zijn, ook welke uit welke elementen motivatie is opgebouwd en wat maakt dat je grip krijgt op motivatie.

Het tweede deel van de theorie gaat in op de praktijk situatie. Daarin nemen we een paar oefeningen mee en pluizen we casussen(uit de praktijk) uit. Dit met name vanuit het perspectief van een leidinggevende/scrum master. Het doel is hierbij om jou meer inzicht te geven in hoe je energie houdt in je werk en wat handvaten te geven over motivatie die je voor jezelf kan toepassen.

Mocht je het interessant vinden, kunnen we ook jouw casus meenemen en kijken tijdens de workshop of we samen met de theorie jou kunnen helpen in de praktijk. Neem in dat geval even contact op met Anneke.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan! En als je het prettig vindt om je voor te bereiden, kijk dan dit filmpje van Daniel Pink over motivatie, dan krijg je alvast wat over de theorie mee.

Over Anneke:

Anneke van Abbema heeft een MSc in Organisational Communication van de Universiteit Twente, en is afgestudeerd op leiderschap en motivatie. Daarna heeft ze met name voor de publieke sector gewerkt in leidinggevende functies binnen het IT en informatiedomein. Ze zet zich er voor in om iedereen zo goed mogelijk tot haar/zijn recht te doen komen en is van mening dat we met een beetje scherpte, humor en veel warmte elkaar verder kunnen helpen.

Momenteel is Anneke afdelingsmanager binnen de bedrijfseenheid Assetmanagement Ontwikkeling & Informatie van ProRail. Buiten haar werk is ze actief in de paardensport en is ze met haar partner hun woning aan het verduurzamen.

Aanmelden voor dit event kan door een gratis ticket te bestellen. Klik hiervoor op deze Link

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.