Spark Innovation Center en World Café

Beste vrienden,
Wij zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor onze eerste officiële evenement met een bezoek aan de Spark Innovation Center van CGI en Bert van der Hooft (bekend van o.a. management of change) als spreker op vrijdagavond 27 mei te CGI Rotterdam.

Het Spark Innovation Center is vorig jaar op 17 juni officieel geopend door Minister president Rutte en sindsdien hebben menig grote bedrijven een kijkje in de keuken van CGI mogen nemen. Andalusia IT krijgt nu ook deze unieke mogelijkheid daarvoor !In het Spark Innovation Center laat CGI aan de hand van diverse demo’s zien hoe bedrijven innovatieve IT kunnen inzetten om hun werkwijze efficiënter, goedkoper en klantgerichter te maken. In de volledig op innovatie en inspiratie ingerichte ruimte in het Nederlandse hoofdkantoor demonstreert CGI de laatste technologische ontwikkelingen en laat zien hoe deze het dagelijkse leven van iedereen (gaat) beïnvloeden.

In het vervolg van de avond zal Bert van der Hoofd in één avond de werkende principes van communities en netwerken in een sfeervol World Café behandelen. In de tekst beneden treffen jullie informatie over de World Café sessie.

Inmiddels hebben we ook een sponsor van de avond Bizztemp. Dankzij onze sponsor kunnen we iets lekkers aanbieden om de avond door te komen.

Het programma voor de avond is als volgt:
17:15 – 18:00 inloop en eten
18.00 – 18:30 bezoek aan de Spark Innovation Center met als spreker Alexander Charzizacharias.
18:40 – 19:00 Officiële opening van de avond
19:00 – 20:30 World Café sessie met Bert van der Hoofd en Marc Meve
20:30 – 21:00 afronden

Met de liefhebbers kunnen we na 21.00 gezellig een hapje eten/drinken!

Je kan je aanmelden voor 26 mei door een e-mail te versturen naar: info@andalusia-it.nl met je naam en telefoonnummer.

Extra informatie:
Spark Innovation Center

World Café:
Professionals leren met en van elkaar. De stichting Andalusia IT doet dat in bijeenkomsten waar we elkaar ontmoeten en onze passie in de professie delen. We delen daar onze inspiratie, inzichten, ervaringen en content. Aldus groeit onze community van professionals waarin we met elkaar delen en voor elkaar zorgen.
In deze sessie willen we zien wat er leeft aan passie en wat de wensen en behoeften zijn van jullie als deelnemers van onze community. Aldus leren jullie elkaar beter kennen en kunnen wij ons plan trekken voor onze kalender met bijeenkomsten. Ondertussen werken we allemaal aan ons netwerk.
We doen dat met de werkvorm van een World Café waarmee jullie ook meteen kennis maken met deze werkwijze om aldus dat in je eigen praktijk ook te kunnen gebruiken. Terloops krijg je een introductie in de meest belangrijke werkende principes van communities of practice.
In deze interactieve en inspirerende sessie laten we ons ondersteunen door Bert van der Hooft MCM. Hij doceert op verschillende hogescholen en universiteiten en heeft zelf een lange ervaring in het werken met communities en world café’s.

We zullen parkeerplaatsen reserveren voor de deelnemers. Verder is het parkeren vanaf 18.00 in de buurt ook gratis. Het gebouw is tevens ook makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Klik hier voor de bezoekersadres en routebeschrijving

De sponsor van de avond Bizztemp

We hopen jullie allen volgende week te kunnen verwelkomen. Mochten jullie vragen hebben schroom niet om contact op te nemen.

Last but not least, spread the word. Nodig je IT Professional vrienden uit voor deze avond! 🙂

Met vredige groet,

Bestuur Andalusia IT

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.